NL | FR

HomeWie zijn wijMifidNieuwsbriefContacteer ons

Bedrijfsverzekeringen afsluiten, een uitstekend verzekeringspakket aan de beste prijs.

Bedrijfsverzekeringen afsluiten, brand, BA en arbeidsongevallen, een uitstekend verzekeringspakket aan de beste, meest concurrentiŽle prijs.

 
Wij hebben een ervaring van meer dan 60 jaar in het verzekeren van het onderwijs en de social profit. Wij beheren een volume aan contracten dat ons toelaat om representatief een voortdurende observatie te doen van onze verzekeringsproducten. Enerzijds door systematische metingen van de schade-evolutie en anderzijds door een continu overleg met de verschillende niveaus van de onderwijswereld. Op die manier is een constante bewaking georganiseerd om tijdig de verzekeringsproducten aan te passen aan de actualiteit.

Zo regelen we bijvoorbeeld ongeveer 60.000 lichamelijke ongevallen zelf. De analyses hiervan, samen met de gesprekken in het onderwijs, laten ons toe om in te spelen op de gewijzigde behoeften en onze polissen daaraan aan te passen.

De verzekering burgerlijke aansprakelijkheid en de rechtsbijstand is van dermate belang, in de mondiger geworden wereld, dat de bewaking en bijsturing hiervan een absolute must is om het voortbestaan van uw vzw niet in het gedrang te brengen.